La población de pigÜinos en la Antártida es el doble de lo que se pensaba

A poboación de pingÜinos emperador na Antartida duplica as estimacións que se fixeran sobre o seu número.O censo do seu número de colonias coma de exemplares fíxose a través dun satélita que realiza imaxes de alta definición o que non supuso un problema para atopalos polo seu plumaxe branco e negro que destaca sobre o xeo.

Calculábase que nestas datas fosen sobre 270.000 ou 350.000 pero grazas a este censo sábese que se tratan de 595.000 exemplares agrupados en 44 colonias,sete mais que as conocidas ata as fechas.

A fonte secundaria é: http://www.elmundo.es/elmundo/2012/04/16/natura/1334569776.html

A principal é: http://www.naturahoy.com/Mas-pinguinos-de-los-que-se-creia

Advertisements
Estas entrada foi publicada en Curso 2011-2012, Medio Ambiente, Ecoloxía coas etiquetas . Ligazón permanente.

Deixar unha resposta

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s